Végzettségek:

Gyermekjóga oktató (YA) – ASRAM Jógaközpont, Budapest – 2019

Nemzetközi Ajurvéda Akadémia (IAA) – Pune, India – 2019 – Jelenleg is

Ajurvéda terapeuta – Hrishikesh Ayurveda, Budapest – 2018

Jóga terápia  – UYPS Jóga Akadémia, Haridwar, India – 2018

Astanga Vinyasa Jóga tanár (YA),Rishikesh, India – Rishikesh Vinyasa Yoga School – 2018

Hatha Jóga tanár (YAI), Budapest – Sarasvati Alapítvány – 2017

The Event School of London – 2011

Beszélt nyelvek: Német, Angol

A jóga a kegyelem ajándéka, tudás és szent spirituális gyakorlat. Kifogyhatatlan szenvedéllyel és lelkesedéssel osztom meg az eddig megszerzett tudásomat. Tanárként hatalmas a felelősség őszinteséggel megjelenni, elengedni a prekoncepciókat, obzerválni a mintáinkat,és mindeközben új konkluziókat levonni..Bízni a folyamatban. A folyamat végéig gyakorlók maradunk,gyakorlunk, tanulunk, kísérletezünk, újratanulunk, és még többet gyakorlunk. Hatalmas kiváltságot jelent jógát oktatni. Hálával hajlok meg tanáraim és gyakorlóim elött.

A Hatha jóga nem lehet pusztán a testgyakorlás rendszere. Kiemelten hangsúlyozom óráimon a jóga filozófiai aspektusait, elengedhetetlennek tartom annak bemutatását,hogy hogyan lehet a Hatha gyakorlatait belső spirituális élménnyé tenni.

Óráimat kreatív, statikusabb szekvenciák, anatómiai pontosság és intelligens irányvonalak jellemzik. Erősen eszközös gyakorlással.

Rendszeresen járok Indiába tanulmányi célokkal. Ezek az utak mindig magasabbra szintre emelik a lelkemet, és új szárnyakat adnak a lelki fejlődésemnek,ami nagyon jól hozzásegít a tanításomhoz.

Céljaim egyike,hogy minél több emberrel megismertessem a jóga tudományát. Minden jógát gyakorlónak kívánom,hogy sikerüljön megvalósítani az élet végső célját.

A jóga tudománya a modern társadalom felbecsülhetetlen értéke.

A cél az, hogy a jóga matracon szerzett tapasztalatokat képesek legyünk beépíteni a mindennapi életünkbe, annak érdekében, hogy sikeresebb, boldogabb és egészségesebb életet éljünk.

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük